Κατηγορίες

ΠΕΡΙΠΟΛΙΑ (PATROL) - WorldSecurity | Security Systems Συστηματα ασφαλειας

  1. Αρχική
  2. Υπηρεσίες
  3. ΠΕΡΙΠΟΛΙΑ (PATROL)
ΠΕΡΙΠΟΛΙΑ (PATROL) - WorldSecurity | Security Systems Συστηματα ασφαλειας

Η WORLD SECURITY παρέχει υπηρεσίες περιπολίας στα βοριοανατολικά προάστια Αττικής. Η περιπολίες – patrol πραγματοποιούνται από 22:00 έως 06:00 με σκοπό την νυχτερινή φύλαξη και επίβλεψη της περιουσίας σας.

Οι οδηγοί της εταιρείας μας είναι κατάλληλα εκπαιδευμένοι και άρτια εξοπλισμένοι για την συγκεκριμένη υπηρεσία.

  • Η εταιρεία διαθέτει οχήματα (αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες) πλήρως εξοπλισμένα, επανδρωμένα με προσωπικό ασφαλείας κατόχους της απαιτούμενης από τον νόμο ειδικής άδειας προσωπικού ασφαλείας (2518/97) και κατάλληλα εκπαιδευμένους τόσο σε προγραμματισμένες και τακτικές περιπολίες (διάθεση εποχικού οχήματος για περιοδικές περιπολίες από 22:00 έως 06:00), όσο και σε έκτακτες (άμεση επέμβαση σε έκτακτο περιστατικό απειλής).
  • Σκοπός της υπηρεσίας περιπολίας είναι η αποτροπή των κλοπών, βιαιοπραγιων, δολιοφθορών και άλλως εγκληματικών πράξεων σε οικίες, οικισμούς, δημόσια κτήρια, μάντρες, βιοτεχνικούς και επαγγελματικούς χώρους κ.τ.λ.
  • Ο φύλακας είναι ένστολος και γνωρίζει καλά την περιοχή. ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΑΙ  σε τακτά χρονικά διαστήματα τον φυλασσόμενο χώρο ελέγχοντας τον εξωτερικό χώρο για τυχόν δολιοφθορές, ελέγχει τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα που βρίσκονται εντός του χώρου, πορτες, παράθυρα που τυχόν έμειναν ανοικτά, και οτιδήποτε του κινήσει υποψίες.
  • Γίνετε έλεγχος των εξωτερικών χώρων, αποθηκών, περιφράξεων, ηλεκτροφωτισμού, αντικειμένων και άλλων ειδικών χώρων καθώς και επιτήρηση εύφλεκτων υλικών για πυρκαγιά.
  • Απομάκρυνση από τον φυλασσόμενο χώρο του κινούμενους υπόπτους και σε περίπτωση προβλήματος ενημερώνει το κέντρο και αυτό με την σειρά του ενημερώνει τον πελάτη, την Αστυνομία, Πυροσβεστική, Πρώτες βοήθειες κ.τ.λ. 

Για λόγους ασφαλείας η συχνότητα και ο τρόπος λειτουργίας των μελών μας μεταβάλλεται μέσω του Κεντρικού Σταθμού της εταιρίας μας.

Τα οχήματα περιπολίας είναι κατάλληλα εξοπλισμένα με:
1. Ασύρματο επικοινωνίας με τον Κεντρικό Σταθμό Ελέγχου της WORLD SECURITY για άμεση ανταπόκριση οδηγιών καθώς και γενικών ειδοποιήσεων.
2. Προβολής μεγάλης εμβέλειας και εστίασης.
3. Σειρήνα πανικού
4. Φωτεινή σήμανση επείγουσας κίνησης
5. Πυροσβεστήρες για άμεση πρόσβαση και εξαρτήματα για περίπτωση εγκλωβισμού.

 

ΠΕΡΙΠΟΛΙΑ, (PATROL), Υπηρεσίες