Κατηγορίες

Ιστορικό - WorldSecurity | Security Systems

  1. Αρχική
  2. Ιστορικό

Η WORLD SECURITY ιδρύθηκε το 1992, υπήρξε ιδρυτικό μέλος του Συνδέσμου Ελληνικών Επιχειρήσεων Ασφαλείας (Σ.Ε.Ε.Α) και είναι από τις πρώτες εταιρείες που αδειοδοτήθηκαν  (Ν.2518/1997), με την ειδική άδεια λειτουργίας Ιδιωτικής Επιχείρησης Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας Ι.Ε.Π.Υ.Α , από τον πρώην Υπουργείο Δημόσιας Τάξης, νυν Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη την Γενική Αστυνομία Διεύθυνση Αττικής.


Η εταιρεία διατηρεί την ίδια νομική μορφή, το ίδιο Α.Φ.Μ και την ίδια άδεια λειτουργίας η οποία ανανεώνεται αδιαλείπτως όλα αυτά τα χρόνια.


Με την έναρξη της λειτουργίας της η εταιρεία WORLD SECURITY δραστηριοποιήθηκε,

  • στην υπηρεσία των εποχούμενων περιπόλων, διαθέτοντας περιπολικά οχήματα πλήρως εξοπλισμένα και επανδρωμένα με εξειδικευμένο προσωπικό ασφαλείας,
  • μελέτη και τοποθέτηση υψηλής πιστότητας μονάδων ασφαλείας με μηδενικά προβλήματα,
  • στατικές φυλάξεις.


Την ίδια περίοδο ξεκίνησε την συνεργασία της με έναν από τους μεγαλύτερους επιχειρησιακούς ομίλους (την οποία διατηρεί μέχρι και σήμερα),παρέχοντας υπηρεσίες ασφαλείας στους τομείς δραστηριότητας του – διαχείριση αποβλήτων, ενεργειακά έργα, φυσικό αέριο, διαχείριση λιμένων και αεροδρομίων.


Παράλληλα η εταιρεία πιστοποιείται με διεθνές πρότυπο για την ποιότητα ISO9001:2008 με πεδίο εφαρμογής «ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΦΥΛΑΞΕΙΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ & ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ».


Η WORLD SECURITY στην πορεία της δραστηριοποιήθηκε επιπλέον στις στατικές φυλάξεις, αναλαμβάνοντας έργα υψηλών απαιτήσεων όπως Μαρίνα σκαφών, ακίνητα που στεγάζουν πολυεθνικές εταιρείες, φαρμακευτικές εταιρίες καθώς επίσης και πρεσβείες.


Από το 2010 η εταιρεία συμμετέχει σε διαγωνισμούς του Δημοσίου, αφού έχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά νομιμότητας, που επιτρέπουν σε μια υγιή επιχείρηση να διέπεται από όρους, υποχρεώσεις και ρήτρες Συμβάσεων Δημοσίων Έργων. Έτσι εντάσσει στο πελατολόγιο της Υπουργεία, Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, Δημόσια Ιδρύματα και Οργανισμούς.


Το 2015 κάνει τα πρώτα βήματα στις υπηρεσίες καθαρισμού μέσω της WORLD CLEANINGS στοχεύοντας στην ίδια μέχρι σήμερα επιτυχημένη πορεία της WORLD SECURITY.


Η WORLD SECURITY σε κάθε της βήμα από την αρχή της λειτουργίας της έως και σήμερα αποδεικνύει τον ανθρώπινο της προσανατολισμό με σεβασμό στους συνεργάτες(διοικητικό προσωπικό, προσωπικό απασχόλησης, τεχνικό προσωπικό κ.α)